luni, octombrie 01, 2007

Romanii si Guiness Book

Recunosc, imi plac emisiunile de dimineata . iar cele de luni dimineata, au intotdeauna cele mai multe "stiri", deosebit de intense si interesante, petrecute peste weekend. In ultima vreme am vazut foarte multe stiri despre recorduri. Se pare ca noua, romanilor ne plac recodurile, mai ales de cand am aflat ca se poate, ca putem ajunge celebrii. Vrem sa fim acolo, in Cartea Recordurilor pentru ca vrem sa fie cei mai buni, la ceva, la orice.

Si la ce ar putea sa fie romanii cei mai buni? la ceva ce altii nu fac sau nu au cum sa faca, dupa cum urmeaza(cateva exemple intalnite in ultimele saptamani):






  • cel mai mare bulz
  • cel mai mare colac secuiesc
  • cea mai mare coliva
  • cea mai mare frigaruie
  • cel mai mare balmos
  • cele mai multe mirese sub arcul de triumf in acelasi timp


Amuzant e faptul ca nu primesti nimic pentru a fi in Guiness Book, poate doar cele 5 minute de celebritate. Dar asa, ajungi la stiri, daca nu la vreo televiziune nationala macar la una locala, unde te vad badea gheo si lelea marie :)

Propun deasemenea omologarea in cartea recordurilor, cea mai mare ciorba de burta si cea mai mare sarma. de fapt, recordurile astea poate vor fi in stirile de lunea viitoare:)

La cat mai multe recorduri, concetateni!:)

3 comentarii:

Razvi spunea...

Sa nu-i uitam pe copiii de la Tonitza mai prin vara :)si mai recent meciul de baschet de 24 de ore de la Cluj (parca acolo era) si cei mai multi oameni care fac un exercitiu de aerobic in acelasi timp (parca era pe la Focsani)...

ank ignat spunea...

uite, de astia nu stiam:) dar par niste recorduri tare interesante, ce pot sa zic:)

Anonim spunea...

:))
ma cheama anca ingat am 22 de ani si sunt in zodia gemeni..(te iei dupa mine?)hoho glumesc..spuneam numa asa.,.:)