luni, mai 28, 2007

Cand tinerii mor...

Weird mood these days. Poate de la caldura. Poate de la caldura asta insuportabila ma simt ca in "Cuptorul" lui Bacovia.

Citeam de dimineata. La Cannes, Cristian Nemescu a primit Premiul ''Un certain regard'' pentru filmul California dreamin. Dar l-a primit post mortem. Avea 27 de ani in vara cand a murit. Stupid, ca si Teo Peter, intr-un taxi zdrobit de un imbecil care trecea pe rosu. soferul bineinteles ca nu a patit nimic, chiar mai mult, nici macar nu a fost pedepsit.

sunt suparata. dar nu suparata as in sad, ci as in mad. sunt furioasa. e nedrept.

Nu era mai bine sa participe la festival cu acelasi California Dreaming dar terminat? Poate nu ar fi castigat anul asta, dar mai era atata timp sa o faca...altadata

Sunteti talentati, aratati-o acum, aici! Traiti fratilor, tineti-va cu dintii de viata... nu mai vreau sa aud de moarte!

2 comentarii:

Anonim spunea...

cat de mult poti sa iubesti pe cineva si cat de mare trebuie sa fie disperarea ca sa te sinucizi la 19 ani? eu zic ca e ceva dereglare la mansarda...dar totusi...merita sa mori pentru asta?
daca tot vorbim de tineri...

ank ignat spunea...

aici e vorba de o alegere personala. am auzit si eu de baiatul ala. dereglare pe undeva cu siguranta exista. si inca una serioasa.
eu ma refeream la lucruri asupra carora nu ai control si totusi se intampla. nu stiu daca sa ii zic sau nu destin...