vineri, mai 18, 2007

Erasmus 10-20


M-am intors. De la Erasmus 10-20 Party. Ce inseamna asta? programul Erasmus/Socrates a implinit 10 ani in Romania si 20 de ani in Europa! LA MULTI ANI!
Desi imi pare ca tema centrala de pana acum a minunatului meu blog este Erasmus, nu am cum sa nu povestesc despre seara asta. daca te-am plictisit, imi cer scuze!NOT:)

La inceput aproape imi parea rau ca am plecat de acasa. nu era mai nimeni.nu ca s-ar fi adunat dupa cine stie ce multime...dar totusi. Ne-am asezat la o masa si am aplicat o buna regula invatata in Portugalia. Cand o petrecere nu este tocmai cum te asteptai sau pe placul tau- trebuie sa bei ceva. Regula nr 1- aplicata:)
Dupa ceva vreme a mai aparut ceva lume cunoscuta:)M-am bucurat sa ii revad pe francezii veseli de la ASE dar si cativa fosti erasmusi romani.


Ce mi-a placut mult in seara asta a fost Popa's Band, care au cantat absolut bestial. Cine sunt ei? din cate ne-am dat noi seama, sunt trupa lui Marius Popa, unul din membri JukeBox Band, adica cei care canta la Cronica Carcotasilor(wow, that was complicated). I love Jukebox Band, in formula originala. Ii stiu de acum 4-5 ani de cand erau inca in Jukebox. ce vremuri, ce nopti, ce muzica...


E un super feeling la fiecare petrecere erasmus la care merg. oamenii desi nu se cunosc sunt extrem de deschisi si danseaza si sunt fericiti for a while. ce sa mai, erasmus= no worries. Am dansat, am cantat... a fost o seara faina.

Pentru putin timp am avut impresia ca sunt inca sau iar erasmus. dar poate ca nu voi inceta niciodata sa fiu. Nu cred ca exista student care sa fi trecut cu adevarat prin experienta asta si sa spuna ca nu s-a schimbat, ca nu si-a schimbat atitudinea fata de el, de ceilalti, de alti studenti erasmus.


La multi ani Erasmus!
I really had the time of my life:)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Concordo completamente, ca sa iti rapsund intr-o limba draga tie :P
Cred ca cei care nu au iesit schimbati din erasmus nu au trait erasmus...s-au delocalizat doar pentru o perioada de timp...
si da cred ca intr-un fel nu incetam sa fim niciodata erasmus. cu mine a ramas ceva din lipsa aia de griji, un fel de curaj de a privi viata in ochi si de a avea incredere in impulsuri...
si, in plus, sunt toate obiceiurile pe care le capeti acolo, vezi regula nr 1, ca asta imi vine in minte acum.
i keep having the time of my life :)), dar a inceput cu erasmus...

Anonim spunea...

mi-e dor de Portugalia, de erasmus, de viata altfel pe care am avut-o...super.

anakit spunea...

eu vreau sa cred ca all my time is the time of my life, asa ca aici nu concordo chiar completamente :), dar erasmus a fost intr-adevar something special. eu am simtit experienta ca pe o pauza de la viata mea normala, de la mine in viata mea, fara panici, probleme si presiuni.si cand nimic 'rau' nu mai pare real, iti dai seama cat de bine ar fi daca ai face sa fie asa tot timpul. o atitudine de care nu as vrea sa scap niciodata! :D
the erasmus touch.
[cand m-am intors, spuneam la toata lumea ca sunt ana si am fost erasmus la barcelona :))]

ank ignat spunea...

buna ana din barcelona:)) desi mult mai bine ar fi hello kitty:) erasmus a fost frumos, poate fix pentu ca a fost o pauza de la viata noastra a fost atat de special.
io sper sa ne pastram erasmus touch cat putem de mult. iar cand incepem sa il uitam, sa ne intalnim si sa petrecem pana dimineata:)) uma bebedeira vai fazer tudo melhor:)

Brightbell spunea...

hello world:) eu urmeaza sa fiu Dana Erasmus Barcelona 2008-2009 and right now i'm freaking out so...any word of advice o sa fie mai mult decat apreciat!!xcum,din cate am citit o sa fie tare:)